TennisIQ.se


                                                                                                                            


                                                       


Några av våra populära produkter; klicka för att läsa merPeak performance förbättra kroppens prestationsförmåga naturligt!

Copyright Extra Pro 2008-2012
 
 
-
Att få kroppen i peak performance, dvs att få kroppen att fungerar så bra som möjligt just nu med det du har, det är ett uttryck som är förknippat med elitidrottare. Ofta har du varit tvungen att lägga ned mycket tid på att träna kroppen och mentalträning för att uppnå peak performance inom respektive idrott, allt beroende på vad respektive idrott kräver av utövarna. Numera finns det helt andra möjligheter för alla att förbättra sin kropp utan träning!

Peak performance i vardagenNumera så vet vi så pass mycket mer om hur kroppen fungerar och hur vi ska göra för att få den att fungera bättre och effektivare utan en massa träning! Det finns sätt att få din kropp att fungera bättre utan att du lägger ned timmar och åter timmar på träning. Och det bästa är att lägger du ner tid på träning så blir det bara ännu bättre, så om du vill optimera hur kroppen mår och dina prestationer så måste du fortfarande lägga ned tid på träning, men har du inte tid eller viljan att träna så kan du fortfarande må bättre och orka mer med rätt produkter som påverkar din kropp positivt.

2000-talet kommer att innebära helt nya saker inom friskvård/hälsovård för dig. Du behöver inte träna månad efter månad på gym eller fitnesscenter för att förbättra kondition och återhämtning och få bättre fokus, det finns speciella produkter som kan förbättre din återhämtning, din balans, din fokus etc. Du blir inte en elitidrottsman/kvinna men du ser/känner ofta direkt en förbättring antingen tidsmässigt (testcykel, löpning, gång, jämför tid med och utan produkt på dig) eller om du inte har tider att jämföra med så känner du dig piggare och mindre trött under och efter dina aktiviteter. Det låter som scient fiction för de allra flesta av er men detta är produkter som har används i många år i vissa asiatiska länder som t ex Japan. Och många elitidrottare använder dessa produkter för att de för bättre resultat på sin träning och tävling. Några av de mer kända idrottarna är: Ernie Els (golf), Sergio Garcia (golf), Paula Radcliff (maraton världsrekord damer), Lleyton Hewitt (tennis). Men det som är så bra med produkterna är att de fungerar även utmärkt på nybörjare eller på personer som inte idrottar det minsta.


Produkterna tar bort obalanser i kroppen som vi alla mer eller mindre har. Det gör att signaler som kroppen skickar ut går fram snabbare och effektivare och det gör att det mesta som du gör går lite lättare för kroppen. Och det bästa av allt är att det sker omedelbart när du använder produkterna.

Din kropp fungerar lite effektivareVare sig du är elitidrottsman/kvinna eller en medelsvensson så har du nytta av dessa produkter om du vill må lite bättre och prestera lite bättre i arbetslivet, på fritiden eller inom sport.
Våra unika produkter är framtagna i Japan och har inte några kända bieffekter. De säljs numera över hela världen och finns i en rad olika produkter som halsband, armband, strumpor, underkläder, kuddar, support etc. Tyvärr så finns det många dåliga kopior som säljs världen över och i Sverige. Men när du provat ett original så känner du skillnaden. Vi ger alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti.

Några vanliga fördelar med våra energiprodukter:
återhämtar dig snabbare under och efter bolldueller
du ökar avslappningen i handleden (armband) och axlar och nacke (halsband)
du ökar farten i serven lite med halsband och/eller tröjor (mer avslappnad i övre delen i kroppen och farten i handleden med armbanden
du får bättre balans och snabbhet (hinner upp fler bollar mm)
du för lättare för att fokusera dig och koncentrera dig under matchen/träning
du förebygger skador och problem tackvare ökad blodcirkulation där produkterna sitter (handled, axlar, ryggen etc
du förbättrar orken och återhämtning efter matchen/träningen
Du blir ingen elitidrottare om du inte är det innan, men du märker en klar förbättring mot tidigare, uppskattningsvis kan du se en förbättring på mellan 5-10% i många avseenden. Vissa märker mer och vissa märker mindre, det beror på vilka obalanser du har i din egen kropp och hur väl du känner av din egen kropp. Det viktiga är att det ger inga biverkningar, det är inte doping och du har nytta av det i vardagen också!


Läs mer om våra peak performance produkter här
Besök vår butik: våra peak performance produkter för idrott, hälsa och vardag här
[Till Första-sidan][Kontakta Oss][Om oss][Våra artiklar][Länkar]
Olika fördelar för tennis-spelare

Som tennisspelare har du fördelar att använda våra energihalsband, energiarmband, energi-pikéer, energi t-shirt, energi strumpor etc. Några av de vanligaste fördelarna du märker är att du:
ger bättre balans
ger effektivare och snabbare återhämtning för kroppen under och efter aktivitet
ger bättre uthållighet
ger ökad blodcirkulation i axlar, nacke och ryggen
ger dig mer avslappnade muskler i axlarna
minskar risken för skador i axlarna, nacke och ryggen
- Ladda ner vår katalog här (PDF 1.5 Mb)
- Läs mer om våra produkter här