TennisIQ.se


                                                                                                                            


                                                       


Några av våra populära produkter; klicka för att läsa mer

Om oss och vår filosofi

Copyright Extra Pro 2008-2012
 
 
Vi specialister på peak performance och på att förebygga skador och påskynda läkning och återhämtning. Inom idrott och träning handlar det om att prestera så bra som möjligt med det man har just nu. Det gäller att få kroppen att fungera så bra så möjligt för att kunna prestera så bra som möjligt. Det kan vara allt från att förbättra återhämtningen efter en match med mobil djupgående infraröd värme och kyla till att förbättra orken och koncentrationen genom att ta bort obalanser i energiflödet i kroppen som inte ska vara där.

Fler och fler förstår också vikten av att förebygga skador och problem men tyvärr så utnyttjas inte ny teknik och framsteg på rätt sätt. Idag kan vem som helst ge sig själv professionell behandling och öka blodcirkulationen, bli av med slaggprodukter snabbt och enkelt och helt utan belastning! Det gör att rehab träning och hård träning kan genomföras med effektivare återhämtning för kroppen vilket minskar risken för skador och problem avsevärt.

Det handlar inte om att träna hårdare alla gånger (än fast alla tror och säger det) utan det handlar om att träna effektivare och smartare. Du kan bara höja din träningsdos i små steg om du inte har rätt återhämtning. Går du över gränsen så fungerar din kropp sämre; sämre reaktionstid och sämre återhämtning. Med rätt produkten kan vem som helst förbättra sin träning, sin återhämtning och träna hårdare.

För att förbättra din fysiska träning för tennis så tror vi på att träningen måste efterlikna din teknik så mycket som möjligt. Det är inte tunga vikter som är effektivt för tennisspelare utan att stärka tennismusklerna dynamiskt och stärka olika positioner isometriskt. Våran TennisFlex är speciellt framtagen för att förbättra explosiviteten och stärka de tennisspecifika musklerna. Den är utmärkt för uppvärmning eller för att stärka dina tennismuskler och du kan använda den var som helst.

När det gäller inlärning av rätt teknik så tror vi mycket på objektiv direkt feedback med bra hjälpmedel. Det påskyndar inlärningen av ny teknik och omprogrammering av felaktig teknik. Du får lättare att känna (kinetiskt) och se (visuellt) vad som är rätt och fel teknik. Det är utmärkt till nybörjare eller lite bätttre spelare och även till för duktigare spelare för inlärning av vissa typer av slag eller rörelser.
[Till Första-sidan][Kontakta Oss][Om oss][Våra artiklar][Länkar]
- Ladda ner vår katalog här (PDF 1.5 Mb)
- Läs mer om våra produkter här