TennisIQ.se


                                                                                                                            


                                                       


Några av våra populära produkter; klicka för att läsa mer


Hjälp din kropp prestera bättre!


[Till Första-sidan][Kontakta Oss][Om oss][Våra artiklar][Länkar]
Copyright Extra Pro 2008-2012
 
 
Läs mer om våra peak performance produkter för idrott, hälsa och vardag här
Vi är experter på peak performance inom idrott och må bra. Det innebär att vi kan hjälpa dig att prestera bättre med det du har. Vi kan med andra ord få din kropp att prestera bättre utan att ändra din teknik och din utrustning; få bättre balans (viktigt inom tennis och idrott), bättre koncentration, bättre uthållighet, minskad skaderisk etc. Med hjälp av unika produkter kan vi påverka kroppen att fungera bättre oftast går det omedelbart och förbättringen är alltid i förhållande till din nuvarande kapacitet. Det innebär att om du förbättrar din t ex balans genom övningar och träning så kan våra produkter förbättra den ytterligare, du blir alltid lite bättre oavsett vilken nivå du står på. Vi är så säkra på det så att vi ger dig 30-dagars-nöjdhetsgaranti på många av våra produkter, så att du kan prova själv hur enkelt det kan vara att bli lite bättre på många olika sätt.

Unika produkter höjer din prestationsförmåga på olika sätt

Att höja sin prestationsförmåga på olika sätt utan biverkningar och utan att dopa sig är något alla vill göra som sysslar med idrott. Att få en liten fördel på motståndaren kan vara allt som behövs för att vinna matchen eller slå igenom. Numera finns det unika produkter som på ett naturligt sätt påverkar din kropp positivt och förbättrar många olika funktioner i kroppen som gör att du blir en bättre tennis-spelare direkt och samtidigt så minskar du risken för skador; du slår "två flugor i en smäll". När kroppen fungerar bättre och effektivare så minskar skaderisken också och får du ökad blodcirkulation på utsatta kroppsdelar så minskar skaderisken väsentligt under träning och match och kroppen återhämtar sig snabbare (du blir av med slaggprodukter snabbare bland annat).


Bilder: unika T-shirts och pikéer som bland annat ökar blodcirkulationen i överkroppen
           utmärkta även med klubb logo eller företagslogo finns fler modeller och färger
unik piké med krage svart
unik piké med krage vit
T-shirt unik sport marin
t-shirt unik sport vit
t-shirt unik sport svart
Unika kläder ökar blodcirkulationen i viktiga kroppsdelar
Vi har en rad olika produkter; T-shirts, pikéer, strumpor, svettband, support etc som direkt ökar blodcirkulationen i aktuellt område. Det gör att du minskar din skaderisk dramatiskt, du blir smidigare och mjukare i leder, du blir mindre trött. Alla tröjor gör bland annat att du blir mjukare i överkroppen och känner att du blir mindre trött i slutet av matcher tackvare den ökade blod- cirkulationen. Att få igång blodcirkulationen är också viktigt för att förhindra skador eftersom varma muskler och leder fungerar bättre och mjukare med mindre skaderisk. Du märker det främst i ryggen och axeln som är utsatt för mycket slitage vid serven bland annat. Du märker också att du blir mer avslappnad i axlarna så du kan serva några procent hårdare ofta. Våra unika strumpor gör att du känner dig piggar i fötterna och fotlederna längre när du tränar eller spelar.
 
Enada Mojo Plus maximalt naturlig energi 20mg
Enada Mojo aktiv naturlig energi 10mg
Vitality Plus Må bättre naturlig energi 5mg
Naturlig energi för cellerna som minskar mjölksyra i musklerna
Tennis är en idrott som kräver både uthållighet och explosivitet och det kostar mycket energi att hålla sig alert och kunna reagera på motståndarens slag. Vi säljer också ett unik tillskott som används i varje cell i kroppen för att tillverka energi (ATP) i cellerna. Det gör att du får mer energi (blir mindre trött) samtidigt som du stärker både hjärta och hjärna (bättre fokus etc) och kliniska tester visar också att du får mindre mjölksyra i musklerna (det fördröjs). Det är ett helt naturligt tillskott som finns i varje cell i både människor, djur och växter. Det har också många andra fördelar för hälsan och är ett bra skydd mot många olika typer av hjärt-sjukdomar och hjärn-sjukdomar som finns.
De stärker både hjärta och hjärnan, vilket gör att du blir alertare i huvudet, lättare att koncentrera dig, snabbare reaktioner framme på nät etc. Du återhämtar dig bättre under matcher och träning och benen känns lättare längre (mindre mjölksyra i musklerna).
Bilder: några av våra olika modeller av energiarmband och energihalsband
energiarmband svart
energiarmband vit
energihalsband svart
energihalsband orange
energihalsband svart/grå
Våra olika energiarmband och energihalsband förbättrar din tennis
Våra unika energiarmband och energihalsband förbättrar hur din kropp fungerar på många olika sätt. Du får direkt bättre balans, bättre återhämtning (efter träningspass och under passet eller matchen), bättre uthållighet, lite starkare, smidigare (ökad blodcirkulation vid aktuellt område; handleden eller nacken och axlarna) för att nämna det vanligaste. De tar bort obalanser i kroppen som alla har mer eller mindre av. Och det förbättrar alltid funktionerna i förhållande till vad du förnärvarande har, så blir du bättre på något genom träning så blir du ytterligare lite bättre med dessa. Tyvärr så finns det idag många dåliga kopior världen över, vi ger alltid 30-dagar nöjdhetsgaranti på våra energiprodukter.
Halsbanden ger avslappning i nacken och axlarna vilket gör att många känner att de kan serva några procent hårdare i snitt. Armbanden ökar blodcirkulationen i handleden och underarmen vilket motverkar tennisarmbåge/ golfarmbåge/musarm. Det gör också att du kan hålla lite lösare i ditt racket och du blir mindre trött i underarmen.
- Ladda ner vår katalog här (PDF 1.5 Mb)
- Läs mer om våra produkter här